1.

Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile adaugate cate unul. 2.

Se amesteca faina cu amidonul si apoi se incorporeaza in aluat.

Aluatul se pune intr-o tava neunsa cu pistolul special pentru fursecuri,sub forma de floricele sau daca nu avem se pun gramajoare,usor distantate cu lingurita si se da tava la copt,cca.20 minute,in cuptorul preincalzit. 3.

Fursecurile se scot din tava si se lasa la racit. 4 Se topeste ciocolata cu lingurita de unt sau ulei la bain marin apoi fiecare fursec se trece prin ciocolata si apoi prin nuca de cocos deshidratata.

Se dau la rece cateva minute1.

Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile adaugate cate unul. 2.

Se amesteca faina cu amidonul si apoi se incorporeaza in aluat.

Aluatul se pune intr-o tava neunsa cu pistolul special pentru fursecuri,sub forma de floricele sau daca nu avem se pun gramajoare,usor distantate cu lingurita si se da tava la copt,cca.20 minute,in cuptorul preincalzit. 3.

Fursecurile se scot din tava si se lasa la racit. 4 Se topeste ciocolata cu lingurita de unt sau ulei la bain marin apoi fiecare fursec se trece prin ciocolata si apoi prin nuca de cocos deshidratata.

Se dau la rece cateva minute