Da tort pentru prieteni dragi,prieteni care mi-au spus vorbe frumoase,care s-au gandit la mine astazi sa-mi traiti sanatosi si fericiti ......va iubesc!!! Cum ar zice Aziz,,happy ezdei to me,,:)))adic Happy Birthday to me!!si e pe bune;) mi-am facut tort am verificat calendaru sa fiu sigura ca 17 ...si astept musafirii nu inainte de a va spune ce tort am ales sa fac...

Albusurile se bat cu zaharul si zaharul vanilat pana devin spuma.

Incorporam apa si apoi galbenusurile pe rand.

Faina se amesteca cu cacaua si praful de copt apoi se incorporeaza in spuma de oua lingura cu lingura cu ajutorul unei spatule.

Turnam compozitia in tava pentru tort tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptorul preincalzit 175-180 grade pana trece testul scobitorii.

Crema diplomat :smantana se mixeaza cu zaharul pana devine pufoasa.

Siropul din cutia cu ananas se pune la incalzit,gelatina o hidratam mai intaii in jumatate pahar cu suc de ananas,apoi o vom turna in siropul de ananas cald si amestecam pana se topeste .

Lasam la racorit gelatina si o incorporam in frisca impreuna cu bucatele de ananas si portocala.

Cand blatul este gata se lasa la racit bine de tot,se taie in 2 sau 3 felii (eu am taiat in 3 dar am folosit doar 2 felii).

Punem o punga de plastic in tava de tort punem apoi un blat turnam crema diplomat si apoi inca un blat se da la frigider peste noapte .

Se decoreaza dupa plac cu frisca indulcita .

O sa va dau si feliuta dupa ce il tai ...pup!!!