by madi_marin, doar cu ceva modificari si adaugari, ca nu aveam toate ingredientele din reteta...dar cum am vazut-o mi-a intrat la suflet si trebuia sa o fac...e buna buna si dimineata cu cafeluta merge de minune...si seara cu o cana de lapte...si la pranz....si fara nimic....bunaaaaaaaaa. multumesc madi pt reteta. super!Ouale se bat cu un praf de sare, vanilia si zaharul pana isi dubleaza volumul.

Ciocolata se topeste la foc mic impreuna cu margarina si laptele sau frisca, se omogenizeaza bine si se lasa deoparte. Eu neavand decat o ciocolata, am completat cu 2 lg crema de alune, pe care am amestecat-o in ciocolata topita.

Amaretti se sfarama usor cu mana si se amesteca in ciocolata. Cand e racorita ciocolata se amesteca cu ouale, se adauga apoi nuca prajita si maruntita si apoi faina amestecata cu praful de copt. Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt ( madi a folost tava dreptunghiulara, eu nu am avut decat rotunda, cu diametru de 25 cm..si a iest numa bine) si se da la cuptor, la 150 grade, cam 40 minute. O sa fie mai moale la mijloc cand e calda, dar dupa ce se raceste nu mai e chiar asa moale.

Se taie numai cand e complet rece...

Pofta buna!Eu am adaugat si putin sos caramel cu ciocolata, ca-mi ramamsese de dinainte...madi_marin, multumesc inca o data!!! Pup!reteta lui madi prevede 200 g ciocolata...eu avand doar una, am completat cu 2 lg crema de alune la fel, in loc migdale, la madi., eu am pus nuca amaretti am adaugat eu, ca-mi plac tare mult...sunt un fel de bezele din faina din samburi de caise.