Separam ouale,batem albusul spuma cu zaharul,adaugam galbenusurile si amestecam usor. Cernem faina impreuna cu cacoa si praful de copt si le amestecam usor in oua.

Coacem blatul intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt.

Crema: Se bate frisca, se adauga ciocolata topita si apoi praful de crema. Taiem blatul in 3 felii.

Insiropam blatul 1 in tava in care l-am copt(imbracata in folie) punem jumatate din crema apoi al doilea blat,restul de crema si al treilea blat. Dam la frigider pentru cca 2 ore apoi aranjam tortul .

Il rasturnam pe un platou, acoperim tortul cu pasta de zahar apoi marginea o acoperim cu frisca.

Adaugam floricelele buchetel si apoi felicitarea pentru sarbatorita .

Blatul nu trebuie sa fie foarte foarte insiropat, peste blat putem pune putin amidon pasta trebuie sa fie de 0.5 cm ca sa nu se inmoaie de la umezeala.