Spalam carnea, o tamponam pentru a fi uscata si o taiem cubulete. O punem la calit intr-o cratita, in untura incinsa. Cand se rumeneste, adaugam ceapa si o lasam 2-3 minute sa se inmoaie. Adaugam ardeiul si morcovul, le calim cateva minute impreuna, adaugam 2 cani de apa si lasam sa fiarba acoperit cu capac, cca 45 de minute. Daca este nevoie mai adaugam apa fierbinte. Cand carnea este aproape fiarta adaugam cartofii taiati bucati mai mari, pasta de ardei, condimentele si frunza de dafin. Potrivim gustul de sare apoi dam cratita la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute. La sfarsit adaugam maraul tocat. Pofta buna!Spalam carnea, o tamponam pentru a fi uscata si o taiem cubulete. O punem la calit intr-o cratita, in untura incinsa. Cand se rumeneste, adaugam ceapa si o lasam 2-3 minute sa se inmoaie. Adaugam ardeiul si morcovul, le calim cateva minute impreuna, adaugam 2 cani de apa si lasam sa fiarba acoperit cu capac, cca 45 de minute. Daca este nevoie mai adaugam apa fierbinte. Cand carnea este aproape fiarta adaugam cartofii taiati bucati mai mari, pasta de ardei, condimentele si frunza de dafin. Potrivim gustul de sare apoi dam cratita la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute. La sfarsit adaugam maraul tocat. Pofta buna!