Intr-o craticioara se incalzeste laptele la foc mic si se adauga zaharul, zaharul vanilat si se lasa sa se topeasca zaharul.

Intr-un castron se pun 3 linguri de faina, drojdia si o lingura de lapte cald si se amesteca sa se faca o pasta. Se presara putina faina si se lasa la crescut 15-20 de minute.

Toata faina se pune intr-un lighean cu un pic de sare si se adauga esentele, cojile de lamaie si de portocala, zaharul vanilat si se amesteca bine. In mijlocul fainii se face o gaura si se pun galbenusurile, laptele, maiaua crescuta si apoi se amesteca. Dupa ce s-au amestecat toate se ia cate un pic din untul topit si se framanta bine timp de 30 minute. Dupa ce s-a framantat se lasa la crescut o ora si jumatate la loc cald.

Cand s-a dospit bine bine aluatul se imparte in 4 parti egale si se intind pentru a adauga umplutura .

Se ruleaza si se pun in tavi unse si tapetate cu faina si se mai lasa la crescut. Se coc la un foc potrivit, apoi cand sunt gata copti se pudreaza cu zahar pudra si se servesc . Spor la treaba si pofta buna ;)