Blat: Batem ouale tare pana se deschid la culoare. Adaugam apoi pe rand mixand pe treapta mica: zaharul, zaharul vanilat, uleiul si cafeaua lichida. La final incorporam faina amestecata cu praful de copt. Bagam la cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 25-30 min. Tava folosita de mine e o inimioara de 208/218 mm.

Crema: pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic. Dupa ce o luam de pe foc, adaugam untul si lasam la racit cateva minute, dupa care adaugam zmeura si amestecam bine. Crema o sa capete o culoare roz cu buburuze rosii :)Pregatim si frisca pentru ornat. Batem frisca lichida cu un intaritor de frisca si 2-3 linguri de zahar pudra si cand s-a intarit adaugam si zmeura si mai mixam ctv minute pana se incorporeze bine. Bagam la frigider pana avem nevoie de ea.

Blatul racit il taiem in doua. Asezam prima foaie si o insiropam cu siropul obtinut din apa, zahar pudra si esenta de vanilie. Turnam peste prima foaie crema, nivelam, apoi asezam a doua foaie si o insiropam si pe aceasta. Imbracam apoi tot tortul in frisca cu zmeura. De jur imprejur asezam piscoturile taiate in doua si inmuiate doar pe o parte in apa cu cafea. In mijloc am ornat cu o inimioara mica.