Preparare Curatati merele de coaja si casuta samburilor, apoi taiati-le in felii subtiri. Asezati feliile de mar, una langa alta, intr-un strat care sa acopere fundul unei tavi tapetate cu hartie de copt. Blat Bateti spuma tare albusurile, apoi adaugati zaharul si apa in trei reprize, batatand bine de fiecare data, astfel incat zaharul sa fie complet topit. Adaugati pe rand galbenusurile, mixand de fiecare data pana la incorporare. Puneti faina cernuta impreuna cu praful de copt si amestecati usor prin rasturnare, de jos in sus, folosind o spatula. Turnati din compozitie peste feliile de mere si nivelati. Inglobati cacao cernuta in restul de aluat, turnati peste stratul alb si nivelati din nou. Dati la cuptorul preancalzit, pentru cca 25- 30 min, la 180 grade sau pana ce blatul este copt si trece testul cu scobitoarea. Scoateti blatul din tava pe un gratar si lasati la racit. Transferati apoi blatul rasturnat pe un platou, astfel incat stratul de mere sa fie deasupra. Indepartati hartie de copt si lasati in asteptare. Crema de vanilie Preparati budinca de vanilie cu lapte conform instructiunilor de pe plic. Lasati la racit in vasul acoperit cu folie alimentare. Intre timp, frecati untul / margarina Rama cu zahar pana obtineti o crema spumoasa si zaharul este complet dizolvat. Inglobati pe rand cate 1 lingura din crema de unt in budinca de vanilie racita, mixand bine de fiecare data pana la omogenizare. Puneti crema peste blatul racit si nivelati. Dati la rece aprox 30 min. Crema de ciocolata Intr-un bol, amestecati crema de ciocolata Finetti cu uleiul, apoi intindeti-o peste crema de vanilie. Presarati cu ciocolata rasa. Dati la rece pentru minim 1 ora. Serviti feliata.

Preparare Curatati merele de coaja si casuta samburilor, apoi taiati-le in felii subtiri. Asezati feliile de mar, una langa alta, intr-un strat care sa acopere fundul unei tavi tapetate cu hartie de copt. Blat Bateti spuma tare albusurile, apoi adaugati zaharul si apa in trei reprize, batatand bine de fiecare data, astfel incat zaharul sa fie complet topit. Adaugati pe rand galbenusurile, mixand de fiecare data pana la incorporare. Puneti faina cernuta impreuna cu praful de copt si amestecati usor prin rasturnare, de jos in sus, folosind o spatula. Turnati din compozitie peste feliile de mere si nivelati. Inglobati cacao cernuta in restul de aluat, turnati peste stratul alb si nivelati din nou. Dati la cuptorul preancalzit, pentru cca 25- 30 min, la 180 grade sau pana ce blatul este copt si trece testul cu scobitoarea. Scoateti blatul din tava pe un gratar si lasati la racit. Transferati apoi blatul rasturnat pe un platou, astfel incat stratul de mere sa fie deasupra. Indepartati hartie de copt si lasati in asteptare. Crema de vanilie Preparati budinca de vanilie cu lapte conform instructiunilor de pe plic. Lasati la racit in vasul acoperit cu folie alimentare. Intre timp, frecati untul / margarina Rama cu zahar pana obtineti o crema spumoasa si zaharul este complet dizolvat. Inglobati pe rand cate 1 lingura din crema de unt in budinca de vanilie racita, mixand bine de fiecare data pana la omogenizare. Puneti crema peste blatul racit si nivelati. Dati la rece aprox 30 min. Crema de ciocolata Intr-un bol, amestecati crema de ciocolata Finetti cu uleiul, apoi intindeti-o peste crema de vanilie. Presarati cu ciocolata rasa. Dati la rece pentru minim 1 ora. Serviti feliata.