Acesti carofi sunt pur si simplu deliciosi, pufosi, moi cu aroma de mustar.

Obisnuiam sa-i fac si cu susan, dar cum n-am avut in casa, i-am facut fara, puteti incerca ambele variante, sunt la fel de bune.

Se pot servii simplii cu o salata sau ca si garnitura.

Am vazut la Felis si la Mirela si mi-au facut pofta, mai ales ca e si post si avem zile in care nu mai stim ce sa gatim.

Curatam si spalam cartofii.

Ii taiem felii mai groase, dupa care ii punem la fiert in apa cu sare, insa nu-i lasam sa fiarba prea mult, ci doar cat sa intre furculita in ei ( facem asta pentru a reduce timpul de stat la cuptor )Intre timp pregatim sosul de mustar. Amestecam mustarul cu uleiul, sare, piper, busuioc si usturoiul pisat.

Dam cartofii prin acst sos. Ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bagam la cuptorul preincalzit pentru cca 30 de minute.

Se servesc calzi.