Astazi va servesc cu ceva special,de ce spun asa?deoarece e prima oara cand fac acest delicios aperitiv.

Se incepem prin a pregati salata de cruditati astfel: morcovul si telina se curata si se spala dupa care se vor taia julienne. Se pun intr-un castron si se amesteca cu maioneza si pestele ton apoi ceapa care a fost taiata foarte marunt si stoarsa de zeama se potriveste de sare si piper. Se pastreaza la frigider pana se pregateste avocado.

Se aleg avocado sa fie putin moale atunci cand apesi pe el. Se curata de coaja si se taie pe lungimea lor obtinand astfel 4 bucati care se vor umple cu salata de cruditati in adancitura unde a fost samburele care a fost aruncat. Pe toata suprafata salatei se vor pune crevetii si in mijlocul lor trandafirul obtinut prin taierea de jur-imprejur a cojii rosiilor. Intr-o farfurie aperitiv se pune salata taiata fideluta si pe mijloc se pune avocado se mai pune si patrunjel la decor.

Pofta buna,