Reteta este una de placinta numai ca mie imi plac,ca aspect, mai mult ruladele.

Daca din multitudinea de placinte ar fi sa aleg, preferata mea este...cea cu branza...categoric!Punem la inmuiat stafidele in esenta de rom si le lasam pana se umfla. Daca nu avem esenta de rom se pot lasa la inmuiat si in apa. In timp ce lasam aluatul la decongelat ne ocupam de umplutura. Amestecam branza cu zaharul, zaharul vanilat si ouale. Mixam bine si apoi adaugam coaja de lamaie si la final stafidele.

Intindem foaia de aluat si apoi pe ea intindem, cat mai uniform posibil, umplutura. Rulam. Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si asezam rulada in ea. Amestecam bine un ou cu smantana si ungem cu acest amestec rulada. Dam la cuptor si lasam pana cand rulada este frumos rumenita si bine facuta. Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca, pudram cu zahar si apoi taiem.