Intr-o craticioara incalzim laptele, frisca si zaharul, (fara sa fiarba). Adaugam foile de gelatina, pe care le-am hidratat 10 minute in apa. Le scurgem de apa si le amaestecam in lapte cateva secunde pana se dizolva. Adaugam si vanilia, apoi turnam amestecaul in 3 pahare. Dam la rece, in 2-3 ore ar trbui sa fie inchegata panna cotta. Piureul de zmeura: pasam zmeura cu blenderul, impreuna cu zaharul. Hidratam foile de gelatina pe care le adaugam piureului de zmeura incalzit. Amestecam pana se dizolva. Lasam sa se raceasca si turnam peste panna cotta, Mai asteptam inca 2 ore pana se intareste. Garnisim cu zmeura si frunze de menta. Zmeura poate fi inlocuita cu orice fel de fruct, facut piure.

Intr-o craticioara incalzim laptele, frisca si zaharul, (fara sa fiarba). Adaugam foile de gelatina, pe care le-am hidratat 10 minute in apa. Le scurgem de apa si le amaestecam in lapte cateva secunde pana se dizolva. Adaugam si vanilia, apoi turnam amestecaul in 3 pahare. Dam la rece, in 2-3 ore ar trbui sa fie inchegata panna cotta. Piureul de zmeura: pasam zmeura cu blenderul, impreuna cu zaharul. Hidratam foile de gelatina pe care le adaugam piureului de zmeura incalzit. Amestecam pana se dizolva. Lasam sa se raceasca si turnam peste panna cotta, Mai asteptam inca 2 ore pana se intareste. Garnisim cu zmeura si frunze de menta. Zmeura poate fi inlocuita cu orice fel de fruct, facut piure.