Detalii Rulada cu Crema de Branza
Pentru inceput dam drumul la cuptor sa fie incins atunci cand punem aluatul. Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare, dupa care punem zaharul si zaharul vanilat si mixam pana se topeste tot zaharul, pe urma punem si galbenusurile toate odata, mai mixam putin, adaugam si esentele dupa gust, uleiul, omogenizam din nou si la sfarsit adaugam faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu, mixam bine totul pana la incorporare. Intr-o tava mare de aragaz, unsa cu putin ulei si tapetata cu hartie de copt am pus putin aluat amestecat cu cacao, pentru un aspect mai frumos al ruladei, (daca vreti sa incercati si vreti sa va iasa mai frumos, folositi un pos, eu am facut cu lingura, mai rapid: d) Dam tava la cuptor pentru vreo 5 minute, apoi o scoatem si punem restul de aluat, nivelam frumos si dam din nou la cuptor, pentru cca. 20 minute. Pentru crema: Ricotta, smantana si branza de vaci o amestecam cu zaharul si zaharul vanilat in functie de cat de dulce va place, iar pentru un gust mai aromat se poate pune peste crema de branza si fructe proapete, doar atunci cand crema este intinsa pe rulada, pentru ca altfel fructele se stalcesc ... Cand foaia de pandispan este gata, o scoatem si o rasturnam pe un prosop umed, indepartam hartia de copt, apoi intoarcem foaia de pandispan cu ajutorul prosopului pe hartia de copt indepartata si rulam usor, ne ajutam din nou de hartia de copt. Lasam putin, apoi desfacem rulada si ii punem umplutura, rulam din nou, cu grija sa nu se rupa si rulada este gata! o puteti imbunatati, se poate face si o glazura sau o pudrati cu zahar pudra, sunt foarte multe variante! Cand s-a racit si daca nu s-a terminat, o puteti pastra la frigider, este perfecta pentru zilele calduroase! Pofta buna!Pentru inceput dam drumul la cuptor sa fie incins atunci cand punem aluatul. Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare, dupa care punem zaharul si zaharul vanilat si mixam pana se topeste tot zaharul, pe urma punem si galbenusurile toate odata, mai mixam putin, adaugam si esentele dupa gust, uleiul, omogenizam din nou si la sfarsit adaugam faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu, mixam bine totul pana la incorporare. Intr-o tava mare de aragaz, unsa cu putin ulei si tapetata cu hartie de copt am pus putin aluat amestecat cu cacao, pentru un aspect mai frumos al ruladei, (daca vreti sa incercati si vreti sa va iasa mai frumos, folositi un pos, eu am facut cu lingura, mai rapid: d) Dam tava la cuptor pentru vreo 5 minute, apoi o scoatem si punem restul de aluat, nivelam frumos si dam din nou la cuptor, pentru cca. 20 minute. Pentru crema: Ricotta, smantana si branza de vaci o amestecam cu zaharul si zaharul vanilat in functie de cat de dulce va place, iar pentru un gust mai aromat se poate pune peste crema de branza si fructe proapete, doar atunci cand crema este intinsa pe rulada, pentru ca altfel fructele se stalcesc ... Cand foaia de pandispan este gata, o scoatem si o rasturnam pe un prosop umed, indepartam hartia de copt, apoi intoarcem foaia de pandispan cu ajutorul prosopului pe hartia de copt indepartata si rulam usor, ne ajutam din nou de hartia de copt. Lasam putin, apoi desfacem rulada si ii punem umplutura, rulam din nou, cu grija sa nu se rupa si rulada este gata! o puteti imbunatati, se poate face si o glazura sau o pudrati cu zahar pudra, sunt foarte multe variante! Cand s-a racit si daca nu s-a terminat, o puteti pastra la frigider, este perfecta pentru zilele calduroase! Pofta buna!