Ei, de cand astepta si reteta asta la coada! Bifata! :))Am tapetat o tava de 30cm x 20cm si am pornit cuptorul la 180C.

Bilute:Frecam galbenusurile cu zaharul pana cresc in volum si se deschid la culoare, apoi adaugam branza si amidonul, iar la final punem cocosul.

Formam bilutele si le dispunem in tava distantate cu cca 2cm.

Blat:Batem albusurile cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul, iar cand bezeaua e gata turnam amestecul de galbenusuri si ciocolata topita (grija ca ciocolata sa nu fie foarte fierbinte cand o punem peste galbenusuri, altfel facem paparada :)) ). Turnam apoi amestecul de faina, amidon, cacao si praf de copt si omogenizam cu o lingura mare.

Turnam blatul peste bilutele din tava (tinute la rece pana atunci) si punem prajiturica la copt.

Cand trece testul scobitorii, o scoatem, o lasam sa se raceasca, apoi o intoarcem si punem peste ea glazura de mai jos.

Glazura:Punem la foc zaharul cu laptele, iar cand primul s-a topit adaugam untul. Dupa omogenizare punem ciocolata si avem grija ca focul sa fie mic, sa se topeasca usor, nu sa se prinda (sa nu fiarba lichidul).

Turnam peste prajitura si asteptam sa se raceasca! :)Blat:Daca vi se pare cam moale amestecul pentru a forma bilute, eventual mai adaugati cocos, in niciun caz nu amidon. Totusi, puteti incerca sa il puneti cateva minute la rece fara a mai adauga ceva.