Sunt foarte ieftini gogosarii toamna aceasta, asa ca am mai pus de-o reteta!Se curata gogosarii si se taie felii subtiri, eu i-am dat pe razatoare.

Se amesteca restul ingredientelor si se dau vreo cateva clocote. Se fierb gogosarii in 3 reprize, 7-10 minute, sa se inmoaie bine.

Pe masura ce se fierb, se torn in borcane sterilizate in cuptor. Peste ei se pune sosul ramas.

Ies 8 borcane de 800.

Sosul e chiar la limita, asa ca puteti pune putin mai mult bulion.

Se pun in paturi dupa ce s-au pus capacele si se lasa pana a doua zi, apoi se pun la rece si intuneric, in pivnita sau in camaraAm gasit la Kaufland o palnie mai larga de plastic, speciala, numai buna pentru borcanele de 800 sau mai mari, pentru a turna conservele.

Se pot servi ca muratura sau ca sos langa carne, pentru pizza.

Crengile de cimbru si busuioc sa le scoateti dupa ce fierb gogosarii. Daca ati pus maruntite, nu se mai scot.