Porcul-cea mai iubita carne din Romania,este aproape de fiecare, data prima optiune pentru o friptura, acasa la mine, daca ii intreb ce vor sa manance...

Pulpa probabil cea mai buna alegere pentru o friptura, gatita intreaga,la foc mic,da rezultate deosebite, iar aceasta este o friptura de porc fragedea si extrem de gustoasa.

Pulpa de porc se condimenteaza bine cu toate condimentele si se pune apoi pentru 15 minute intr-o oala.

Dupa trecerea timpului punem laptele si vinul peste carne, apoi punem pulpa la fiert la foc mic o ora pina cand carnea este bine patrunsa.

Dupa ce pulpa este bine fiarta, se scoate separat si se feliaza .

Se strecoara laptele branzit si se arunca iar lichidul ramas se pastreaza.

Smantana, mustarul si amidonul se amesteca pina se omogenizeaza, apoi se amesteca impreuna cu lichidul ramas din oala.

Lasam pe foc mic sa dea cateva clocote, pina se ingroasa putin.

Feliile de pulpa le asezam in sosul format si le lasam 2-3 minute sa dea in clocot. Stingem focul si presaram deasupra patrunjel verde tocat.

Servim pulpa de porc cu piure de cartofi sau orez, avand sosul alaturi, presarat cu patrunjel verde.

Pofta mare !