Am pregatit mai intai coca.

Am pus drojdia cu o lingurita de zahar,o lingura de faina si putin lapte caldut sa dospeasca.

Faina cernuta am amestecat-o cu sarea,zaharul si untul moale.

Am pus apoi galbenusurile amestecate cu ulei,smantana si drojdia.

La urma vanilia .

Nu trebuie framantat prea mult,doar pana se combina toate ingredientele.

Am lasat deoparte pana am pregatit umplutura.

Am curatat merele,le-am taiat cubulete,am pus zeama de lamaie si zahar.

Intr-o cratita am topit untul,am pus apoi merele,am adaugat zaharul si le-am lasat pana cand s-au inmuiat.

La final am adaugat vanilia si scortisoara.

Le-am lasat sa se racoreasca putin.

Am impartit coca,astfel incat sa intind o foaie si sa fac un grilaj deasupra merelor.

Am pus foaia in tava tapetata cu hartie de copt,deasupra am pus merele,iar peste ele fasiile de coca ramase.

Am pus tava in cuptor la foc potrivit,aproximativ 35 de minute.

Am amestecat Ricotta cu zaharul si zeama de lamaie si am pus glazura pe prajitura fierbinte.

Se taie cand s-a racit daca puteti rezista mirosului imbietoare de mar si scortisoara.

Pofta buna!!!!!