Se framanta totul (in afara de branza), praful de copt se stinge cu putina zeama de lamaie si la sfarsit dupa ce aluatul este framantat se imparte inSe framanta totul (in afara de branza), praful de copt se stinge cu putina zeama de lamaie si la sfarsit dupa ce aluatul este framantat se imparte in 2 parti egale.

Separat se amesteca branza dulce cu zahar dupa gust, 1-2 plicuri de zahar vanilat, putina scortisoara pentru cine doreste si-i place, 2 oua intregi, 1-2 linguri de smantana, coaja rasa de la o lamaie, stafide dupa preferinte.

Se intinde prima foaie si daca e putin lipicioasa se mai pune putina faina pana nu se mai lipeste. Se ia pe sucitor (altfel se rupe) si se pune in tava unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu faina.

Peste foaie se pune compozitia de branza iar deasupra cealalta foaie, se unge cu ou si se inteapa ici colo cu furculita.

Se baga la cuptor 40-45 min pana se rumeneste.

Cuptorul trebuie incins cam cu 30 min. inainte.