Am facut aceasta aceasta rulada pe fuga,dar la fel de repede s-a dus....este o bunatate.

Separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile cu un praf de sare pana se umfla,apoi adaugam zaharul si continuam sa mixam pana obtinem o bezea lucioasa.

Adaugam pe rand galbenusurile si uleiul,apoi mixam,dupa care incorporam faina si praful de copt cernute.

Amestecam usor pana se omogenizeaza dupa care adaugam coaja rasa de portocala si lamaie.

Punem compozitia in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt,nivelam frumos si dam la cuptorul incins la 200 timp de 10-15 minute(valabil testul cu scobitoarea).

Cand este gata scoatem din cuptor si presaram pe suprafata blatului putin zahar tos,dupa care il intorcem pe o alta foaie de copt,dezlipim hartia de pe fund,apoi rulam si lasam sa se raceasca.

Intre timp pregatim umplutura,amestecand gemul de gutui cu nucile prajite(prajim miezul de nuca in cuptor 10 minute,apoi le decojim si le macinam).

Cand blatul este rece intindem pe toata suprafata gemul cu nuci,apoi rulam (ca pe o clatita) si lasam la rece minim 30 de minute.

Servim rulada simpla,pudrata cu zahar sau cum va place mai mult.