Intr-o cratita mai mare de 3l aproximativ se pun cele 3 linguri cu cacao, zaharul, laptele si untul pe foc se amestece bine sa dea unul sau doua clocote dupa care se pune la racit in apa rece (ca sa putem castiga timp). Din acea compozitie se pun intr-un ibric 15 linguri adaugandu-se si lingurita de ulei in ibric pe care-l dam deoparte. Cand este aproape rece se pun galbenusurile pe rand amestecand dupa fiecare. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune peste compozitia din cratita. La fel procedam si cu nuca se amestea totul foarte bine. Acum albusurile se bat spuma tare rasturnandu-se apoi peste compozitia din cratita amestecand cu o lingura de lemn de jos in sus. Se ia o tava de aragaz si se unge cu ulei tapetandu-se cu faina peste tot. Se pune la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-35 de minute si sa nu uitati de testul cu scobitoarea. Inainte de a fi scoasa din cuptor se incalzeste compozitia din ibric peste care se pune cum am mentionat mai sus uleiul, se scoate tava din cuptor si se intinde cu o paleta sau cutit compozitia din ibric.

Se va taia numai dupa racirea completa a prajiturii.

Pofta buna,