Sa ne rasfatam cu o prajitura rapida si gustoasa, in 2 culori si cu o crema delicioasa de lamaie si cocos.

Blatul:Am batut ouale cu zaharul pana cand acesta s-a topit. Am adaugat esenta si zaharul vanilat, praful de copt stins in otet.

Am pus faina treptat, cate o lingura, omogenizand bine cu mixerul.

Jumatate din compozitie am pus-o intr-o tava (rotunda am avut eu) cu diametrul 20 cm.

Am lasat-o in cuptorul preincalzit, la foc mediu, 25 de minute.

Compozitia ramasa am amestecat-o cu cacao, apoi am copt blatul al doilea.

Cat timp am lasat sa se raceasca blaturile, am pregatit siropul si crema.

Siropul:In apa fierbinte am dizolvat zaharul si am pus esenta. Am tinut 4-5 minute pe foc, apoi am lasat deoparte sa se raceasca.

Crema:Am pus intr-un vas laptele, coaja de lamaie, zaharul vanilat si zaharul si am amestecat pana s-a topit. Am pus apoi vasul de foc, am adaugat faina si am omogenizat bine sa nu faca cocoloase.

Amestecam continuu pana devine consistenta ca o budinca.

Am luat vasul de pe foc, am adaugat untul si zeama de lamaie. Dupa ce am omogenizat bine crema, lasam 30 de minute la loc racoros.

Asamblarea:Am pus pe un platou blatul simplu si l-am insiropat.

Am adaugat un strat de crema, apoi am pus blatul de cacao si l-am insiropat.

Din nou am pus crema si am intins-o si pe margini.

Peste stratul de crema am pus lapte de cocos si am decorat cu capsuni si bombonele de ciocolata.

Nu arata prea spectaculos, dar gustul este senzational! :)