Varianta clasica de pizza cu imbunatatiri!Daca e sarbatoare, am pus-o pe Maricica la treaba. In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul si drojdia (Atentie! Pastrati aceasta ordine daca vreti sa creasca aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru framantat si dospit, care dureaza 90 de minute.

Intre timp feliati mezelurile, cascavalul si ciupercutele. Se pregatesc tavile tapetandu-le cu foaie de pergament. Dupa ce aluatul a crescut, se pune pe planseta de lucru presarata cu faina si i se da forma rotunda de pizza, mai mare decat forma cu cca 2 cm. Se aseaza in tavi si se incepe montarea pizzei.

Atentie, prima oara se intinde ketchup-ul Panacris (vezi reteta aici http://www.retete/retete/ketchup-panacris-35346.html ), apoi se pune un strat de cascaval, se presara oregano, din nou ketchup, apoi ciupercile si sunculita. Acum intervine noutatea, pe marignea pizzei, se aseaza intercalate miez de lapte si bucatele de carnaciori. Se acopera acestea cu aluatul ramas in afar tavii, apasandu-se usor, ca sa se lipeasca marginile. Apoi se pune din nou ketchup, se presara oregano dupa gust si la final cascaval julien. Se introduc pizzele in cuptorul incins in prealabil, se lasa la cuptor cca. 20 de minute. Pofta buna!