Prima data preparam crema.

Punem ciocolata pe foc cu frisca lichida si amestecam pana se topeste.

Dam crema la rece pana se intareste.

Pentru blat mixam albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam treptat zaharul,galbenusurile,uleiul,coniacul,apa si faina amestecata cu praful creme ole si praful de copt cernute.

Impartim compozitia in 2 si coacem 2 blaturi timp de 15-20 de min fiecare(testul scobitorii)Mixam ciocolata racita pana se deschide la culoare.

Adaugam nutella si frisca batuta bine.

Punem crema intre foi si dam la rece peste noapte.

Portionam prajitura in patrate cat sa incapa in formele de briose.

Le glazuram pe fiecare si dam iar la rece.

Intre timp topim ciocolata cu frisca si lasam la rece pana se intareste.

Mixam pana se deschide putin la culoare si devine spumoasa apoi decoram fiecare prajiturica .

Pofta buna!