Bati spuma albusurile. Galbenusurile le freci bine cu zaharul si uleiul. In albusurile spuma adaugi amestecul de galbenusuri,amesteci usor.

Adaugi apoi faina amestecata cu praful de copt,cafeaua,praful de sare. Omogenizezi. Pui totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coci la foc potrivit aprox 30 min. Cand e rece, tai blatul in doua.

Ciocolata se rupe in bucati mici si se pune intr-un castron. Frisca se infierbanta bine(nu se fierbe). Se toarna fierbinte peste ciocolata si se amesteca energic pana se topeste toata ciocolata adaugand si lingura de miere. Se baga la frigider pt cel putin 3-4 ore. Se scoate si se mixeaza pana ce devine o crema cu o consistenta bine legata (e una dintre cele mai bune creme pe care le-am gustat vreodata)Se aseaza primul blat,crema,apoi al doilea blat.

Preparam glazura: Intr-un castron topim la bain marine 100 gr ciocolata amaruie, 4linguri zahar, 120gr unt. (nu-l topiti complet!!!sa nu fie moale ci doar atat cat sa poata fi mixat) Se lasa sa se raceasca bine apoi bagati mixerul. Iese o glazura pufoasa si buna pe care o intindeti frumos peste prajiturica.