chestia de pajitura a iesit chiar buna!:Dam lasat-o peste noapte si are un gust super:Dreteta o am de la o vecina!:DMod de preparare aluat: Ouale se mixeaza cu zaharul, pe rand se adauga uleiul, laptele si praful de bicarbonat stins in otet. Dupa ce s-au omogenizat, se adauga treptat faina, pana se obtine o coca care sa poata sa fie intinsa cu facaletul. Se intind 2 foi, care se coc pe dosul tavii unsa cu ulei, se lasa cca 10-15 minute la foc mic.

Mod de preparare crema: Cu mixerul se amesteca bine laptele cu zaharul, se adauga faina si se pune pe foc amestecand continuu. Dupa ce s-a ingrosat se ia de pe foc si se pune la racit intr-o cratita cu apa rece.

Margarina se pune pe foc sa se topeasca, se adauga peste crema, amestecand continuu, punem coaja rasa de la lamaie si zeama de la lamaia respectiva. Se pune la rece.

Se umplu foile, pe ultima se pune un strat subtire si se presara nuca de cocos. Se da la rece cateva ore sau se lasa peste noapte (cazul meu) dupa care se taie cubulete si se poate servi!