Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.

Drojdia am amestecat-o cu o lingurita zahar,o lingura faina si putin lapte caldut(nu fiebinte!!!) .

Am lasat sa dospeasca.

Faina cernuta se pune intr-un vas,punem drojdia,galbenusurile,untul topit caldut,zaharul si sarea.

Am adaugat cate putin lapte caldut si apa calduta si ea.

Nu puneti toata cantitatea de lichid daca nu este cazul.

Am framantat un aluat omogen, care se va desprinde de peretii vasului.

Am lasat la dospit in loc caldut pana si-a dublat volumul.

Am intins o foaie cam de 1 cm grosime pe blatul infainat.

Am uns foaia cu unt,apoi ampresarat zaharul brun si nuca macinata.

Am rulat foaia,apoi am taiat bucati pe care le-am pus intr-o tava de tort cu pereti detasabili.

Se pot pune la fel de bine si intr-o tava dreptunghiulara.

Am acoperit si i-am mai lasat sa creasca 15 minute.

Am pus apoi tava in cuptorul preincalzit.

Dupa 30 de minute am pus laptele fierbinte amestecat cu zaharul si vanilie si am mai lasat la cuptor 15 minute.

Sunt foarte buni calzi.

Pufosi,insiropati,aromati,deliciosi.