cateva gogosi de pofta!Punem drojdia, 1 lingurita de zahar si 2 lingurite de lapte caldut, intr-un bol si o dizolvam. Adaugam 2 lingurite de faina si omogenizam.

Se pune la loc cald sa isi dubleze volumul.

Batem oul cu zaharul si zaharul vanilat, coaja de portocala si laptele caldut.

Punem faina intr-un bol. Adaugam drojdia si amestecul de lapte cu ou. Framantam pama se incorporeaza faina. Ca sa nu se mai lipeasca de maini, adaugam uleiu,l pe rand si frmantam inca 10-15min. Putem adauga inca 2 linguri de faina sau lapte, daca e cazul. Trebuie sa iasa un aluat moale si elastic.

Il punem la loc caldut, il acoperim cu un prosop si il lasam sa isi dubleze volumul, 45min.

Cand a crescut ungem masa de lucru su ulei intindem aluatul si decupam cu un pahar cercuri. Le lasam la crescut inca 10 min.

Punem o tigaie cu ulei la incins si cu grija asezam gogosile. Mare atentie focul sa fie mediu, pentru ca se ard usor. Se scot pe servetel de bucatarie.

Cat inca sunt caldute, se ia cu lingura nutella si se ung pe o suprafata.