Sunt fan conopida si brocoli.

Cand am vazut o reteta de pizza cu crusta de conopida pe un site australian,am zis ca trebuie sa fac si eu ceva asemanator,dar dupa gustul meu.

Conopida se fierbe in apa cu sare,se strecoara si lasa la racit.

Se face piure cu furculita si se amesteca cu ouale batute si cu cascavalul.

Se potriveste gustul de sare si piper.

Se unge o tava antiaderenta cu ulei si se toarna compozitia in strat cam de 1-1.5 cm. Se da la cuptorul incins in prealabil pt.30 min sau pana cand prinde culoare aurie.

Se scoate tava cu blatul din cuptor si se lasa la racit.

Intre timp, polonezul se taie feliute, se toaca marunt maslinele.

Ciupercile se pun intr-o strecuratoare de plastic,pt. a se separa de sos.

Cand blatul s-a racit,intindem peste el sosul de la ciuperci.

Apoi aranjam feliile de polonez,ciupercile si maslinele.

Presaram cascavalul ras si mai dam la cuptor pana se topeste cascavalul si devine usor auriu.

Lasam sa se racoreasca si portionam.