Detalii Anghinare umpluta
Ingrediente:
6 anghinare,
proscitto crudo,
parmigiano regiano,
paine inmuiata in apa si bine scursa,
branza feliata,
1 ou,
patrunjel,
sare,
piper,
usturoi granulat,
ulei de masline
Se curata cele 6 anghinare. Se taie cozile, care sunt lungi. Se ia din frunzele fibroase, pana raman doar cateva, inima ei. Inauntru este si o floareSe curata cele 6 anghinare. Se taie cozile, care sunt lungi. Se ia din frunzele fibroase, pana raman doar cateva, inima ei. Inauntru este si o floare care se scoate. Ca sa nu se innegreasca le lasam sa stea cateva minute in apa cu zeama de lamaie. Se amesteca restul de ingrediente intr-un castron pana devine o compozitie omogena. Se umplu bucatile de anghinare si se aseeaza cu grija intr-o oala, se toarna si apa, se lasa sa fiarba timp de 30 de minute.
Dupa fierbere se dau la cuptor pana capata o crusta frumoasa.
Se servesc calde. Alte retete recomandate: