Faina se freaca cu untul moale, se adauga zaharul, oul praful de copt, Se adauaga lapte treptat cat sa obtinem un aluata moale ce nu lipeste.

Se unge o tava de copt de 24cm cu putin ulei si se presara cu faina apoi se intinde aluatul fraged. Se da tava la rece 30 de minute.

Branza dulce se amesteca cu ouale si smantana si se mixeaza cu blenderul pentru a obtine o crema fina fara cocoloase. Se adauga laptele, praful de budinca, zaharul si lamaia. Se toarna compozitia in tava si se presara stafide, apoi se da la cuptor pentru 15-20 minute pana ce se incheaga crema.

Cat se coace tarta se pregateste bezeaua astfel: albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul si sucul de lamaie.

Cand s-a format o spuma densa, lucioasa ce nu curge se pune lingura de amidon si se amestea usor cu o paleta.

Se intinde bezeaua peste tarta si se da la cuptor inca 10 minute pana ce bezeaua devine aurie, in acel moment se opreste cuptorul. Se lasa tarta sa se raceasca in cuptor chiar si pana a doua zi, atunci vor aparea lacrimi dulci de roua.