Daca va plac merdenelele,va recomand aceasta placinta cu branza.

Reteta am gasit-o pe blog-ul Livia`s Kitchen .

UmpluturaAmestecam branza sarata, pe care o faramitam cu ajutorul furculitei, cu branza de vaci.(In reteta originala in umplutura era adaugat si marar)FoiDizolvati drojdia in laptele caldut,apoi adaugati faina cernuta,sarea si framantati pana obtineti un aluat moale si elastic,dar nelipicios.

Impartiti aluatul in 4 parti.

Intindeti fiecare foaie cat puteti de subtire,presarand faina.

Ungeti prima foaia cu untul pe care l-ati topit la microunde(30 sec),apoi puneti a doua foaie si o ungeti cu unt.

Puneti jumatate din umplutura si rulati.

Asa procedati si cu restul de doua foi.

Dupa ce le-ati rulat, le ungeti cu galbenus de ou si presarati susanul.

Aseazati rulourile intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt.

Dati la cuptorul preincalzit la 180 gr,timp de 50 min la foc potrivit.

Pofta buna!