Blatul-albusurile se mixeaza cu un praf de sare pana devine spuma dupa care adaugam zaharul si mixam bine.

Galbenusurile le amestecam cu uleiul si le adaugam peste albusuri,omogenizam, dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt,ciocolata rasa si omogenizam.

Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care il vom taia.

Crema- Amestecam faina cu cacao si putin lapte.

Restul de lapte il amestecam cu zaharul si punem pe foc,cand incepe sa fiarba adaugam amestecul,lasam sa fiarba amestecand continuu pana se ingroasa,la final oprim focul si adaugam ciocolata rupta bucati,amestecam si lasam sa se raceasca foarte bine.

Mixam frisca dupa care adaugam crema racita si omogenizam.

Asamblarea-asezam prima foaie-insiropam-am adaugat frisca amestecata cu dulceata,a 2 foaie -insiropam -crema de ciocolata-foaie-insiropam si dam la rece 30 min dupa care decoram dupa plac.