Linga pulpele de pui ma-m gindit sa fac o fasole verde.,. scazuta asta asa ca sa nu mai fac si salata .. si a iesit totul bine si bun.. Stati sa vedeti si sa concluzionati !!! hi..hi .. Fara gramaj eu am facut de data asta dupa ochi !!! (fiindca suntem mai multi )infometati ..

Intr-o cratita de 3l am pus uleiul, ceapa, zarzavatul curatat spalat si tocat marunt in prealabil si ardeiul tocat. Lasam putin la calit, apoi adaugam 1l apa si lasam sa fiarba 10 minute. Iintre timp tocam rosiile cubulete mici, adaugam la zarzavat si bulionul si rosiile, mai lasam sa fiarba 5 minute, dupa care adaugam fasolea scursa si clatita cu apa rece. Mai lasam sa dea cateva clocote fara sa amestecam sa nu se faramiteze prea tare (invartim doar de oala intr-o parte si cealallta parte), apoi potrivim de sare. Adaugam usturoiul zdrobit si faina, mai lasam 5 minute, dupa care asezonam cu o ploaie de marar verde.

Si gataaaaaaaaaaa!! Pofta mare sa aveti si spor la treaba.

Cine doreste poate adauga si o lingura de smintina