Multumesc Gabriela pentru reteta,au disparut foarte repede din farfuriiCojile-Intr-o cratita adaugam apa,uleiul sare si punem pe foc sa fiarba,Cand a clocotit dam deoparte cratita si adaugam faina toata deodata,amestecam repede pana devine lucioasa si nu se desprinde de pe peretii vasului,lasam sa se raceasca bineCand s-a racit adaugam cate 1 ou amestecand bine dupa fiecare,nu adaugam al 2-lea ou pana nu este bine incorporat primulIncalzim cuptorul la 200 grade,in tava de aragaz o tapetam cu hartie de copt si cu ajutorul unui poche, spiram aluatul sub forma lungita,cu distanta intre ele,Dam tava la cuptor cca 30 min(dupa 10 min micsoram focul)sa fie putin rumeniteLasam sa se raceasca dupa care le vom adauga in punga pana le umplem cu crema,Crema-250 ml lapte il amestecam cu faina,Separat galbenusurile le batem cu furculita,adaugam peste amestecul de lapteRestul de lapte il vom pune intr-o cratita,adaugam zaharul si punem pe foc sa se incalzeasca,Cand s-a infierbantat laptele adaugam in fir subtire peste laptele rece si amestecam bine,Crema se pune din nou in cratita si punem pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa ca o budinca,Luam de pe foc si adaugam zeama de lamaie,amestecam deasupra adaugam o folie alimetara si lasam sa se raceasca foarte bine,Asamblare-Cojile le vom taia in 2 parti inegale,Cu ajutorul unui cornet spritam crema in cojiRepetam pana terminam.eu am glazurat cu sos de capsuni si glazura de cacao am injumatatit cantitatile