Aveam in frigider 5 albusuri....si m-am gandit sa fac bezele...ca de mult ca vroiam sa le fac..

Prima tava le-am ars,dupa cum stiti,dar a doua mi-a iesit perfect.

Au gust dulce amarui....cui nu-i plac prea dulci.

Perfecte la o cafea :) :)1.

Ingingem cuptorul.

Se bat albusurile spuma.

Se adauga zaharul amestecat cu cafeaua,cate o lingura si continuam sa batem.2.

Continuam sa batem pana cand se obtine o spuma foarte tare.3.

Punem hartie de copt intr-o tava si cu ajutorul unui pos cu sprit facem forme de bezele.

Dam la cuptor la foc foarte mic timp de 30-40 de minute.

Cat timp se fac aceste bezele,compozitia o dam la frigier.

Pofta buna!!!Este necesar sa folositi un recipient perfect curat; orice pata de grasime, de apa sau de galbenus impiedica formarea spumei.

De preferat de sticla. Inainte de a incepe prepararea bezelei, tineti ingredientele cateva ore la temperatura camerei. Albusurile reci nu fac prea multa spuma. Alegeti un bol mare pentru batut albusurile - cu cat bolul este mai mare, cu atat mai mult aer va veni in contact cu albusurile, iar spuma se va intari.