Reteta de fata este de sezon si racoroasa pentru o duminica caniculara.

Va recomand s-o incercati :) Sa trecem la treaba...

Spalam capsunele le punem intr-o oala si adaugam laptele si amidonul si zaharul,dam cu blederul pana se omogenizeaza compozitia,punem pe foc mic si amestecam continuu (pentru a evita formarea cocoloaselor) circa 10-15 minute.

Luam de pe foc si o lasam sa se raceasca.

Intre timp..

Pregatim aluatul din toate ingridientele mai sus mentionate pentru aluat, framantam si formam o minge,presaram cu putina faina si o intindem cu sucitorul pana obtinem un cerc cu diametrul amroximativ 28-30 depinde cat de mare aveti tava.

Punem tava cu coca la cuptorul incins la 180 grade pentru 10 -15 minute .

Pana devin marginea aurie.

Umplem tarta cu crema racita si ornam cu capsuni ciocolata rasa si menta. Pofta buna!