Pentru blat: se amesteca faina cu untul si cu sarea pana se omogenizeaza.

Sfarama bucatelele de unt, amestecand in acelasi timp prin faina.

Nu framanta prea mult untul cu faina,deoarece acesta o va acoperi si apa nu se va mai absorbi.

Adauga pe urma apa rece,pana se formeaza aluatul.

Inveleste-l in folie si da-l la frigider cel putin 30 de minute.

Dupa ce s-a racit,intinde-l cu sucitorul pe blatul de lucru,iar mai apoi pune-l in tava de tarta,presand usor cu mainile pentru a-i da o forma.

Mai lasa-l la rece inca 15-20 de minute,timp in care pregatesti crema.

Pentru crema:Amesteca intr-un bol branza de vaci,smantana,iaurtul,zaharul,coaja de lamaie si de portocala,zeama de lamaie si zaharul vanilat.

Dupa 20 minute,scoti aluatul de la frigider si torni crema.

Se introduce la cuptorul incins la aprox.170 de grade,pentru o ora-o ora si 10 minute.

Dupa ce se raceste,se orneaza cu fructe. (eu am folosit visine si zmeura)