Cum as putea sa va descriu aceasta bunatate??!Nu prea am cuvinte,dar sper ca imaginile spun totul :DIntai de toate puneti intr-o oala apa sarata la fiert pentru paste,dupa care spalati rosiile si le taiati in 4,spalati dovlecelul si il taiati fideluta,curatati usturoiul si spalati si uscati crevetii.

Intr-o tigaie puneti ulei de masline si puneti usturoiul sa se rumeneasca usor,apoi puneti crevetii si ii saltati 2-3 minute dupa care adaugati dovlecelul taiat si saltati inca 2-3 minute apoi stingeti cu vinul.

Cand vinul s-a evaporat puneti rosiile si putin oregano,apoi dati focul mic si lasati sa fiarba usor,iar daca este nevoie puneti putina apa din oala in care fierb pastele si potriviti de sare si piper.

In acest moment puneti si pastele la fiert in apa care clocoteste si le lasati sa fiarba 1 minut mai putin decat timpul scris pe punga,apoi le scurgeti si le puneti peste sos si le saltati acolo inca 1 minut.

Le serviti calde cu patrunjel verde presarat deasupra.zdrobiti rosiile in timpul fierberii astfel o sa va iasa un sosulet frumos colorat.