Tiramisu reteta originalaDesi este un desert care ne place tare mult,nu stiu de ce nu il fac decat de 2-3 ori pe an. Astazi fiind la cumparaturi m-am gandit la Tiramisu si mi s-a facut asa o pofta incat am decis sa il facTiramisu reteta originalaGalbenusurile de ou le-am frecat bine cu zaharul pana cand si-au dublat volumul si zaharul s-a topit,apoi am adaugat peste ele mascarpone si am amestecat bine.

Separat am batut frisca cu intaritorul pana s-a intarit si apoi am adaugat peste ea galbenusurile amestecate cu mascarpone.

Cafeaua o facusem mult mai devreme pentru a avea timp sa se raceasca complet,am adaugat in ea lichiorul pina colada,apoi am luat pe rand fiecare piscot si l-am scufundat in cafea pentru a se imbiba bine cu lichid si mai apoi am asezat jumatate din piscoturile inmuiate intr-o tava. Am turnat peste ele jumatate din crema obtinuta,apoi iarasi un strat de piscoturi si deasupra crema. Am nivelat frumos,am pudrat deasupra cu cacao si am dat tiramisu la frigider cateva ore pentru a se mai intari.

Pofta mare!