Asa cum spuneam sunt fan fructe de padure si am incercat si o rulada tare buna si acrisoara tocmai buna ptr o caldura ca asta :DBlatul:se separa albusurile de galbenusuri,se freaca spuma galbenusul cu zaharul,sarea,cacaoa si uleiul.

Albusul se bate spuma tare,apoi se adauga galbenusul si la final faina,se amesteca toate bine si se toarna in tava unsa si tapetata cu hartie de copt,se da la copt.

Crema:se fierbe laptele cu zaharul si putina sare.

Din aceasta compozitie in timp ce fierbe se opreste cateva linguri de lapte pentru a se dizolva amidonul,apoi se toarna in lapte si se amesteca bine la foc mic sa nu faca cocoloase,se amesteca pana cand se ingroasa.

Cand s-a legat se da de pe foc si se pune untul si esenta de vanilie.

Aceasta crema se intinde pe foaia de rulada cand s-a racit si se adauga fructe de padure,se ruleaza si se orneaza pe deasupra dupa preferinte.aceasta reteta de crema este pentru 2 rulade!