E foarte cald afara, asa ca incerc sa gatesc cat mai rapid, simplu si...fara caldura in plus:)Asa ca cea mai buna varianta mi se pare acum steamerul, nu doar pt. ca modul de gatire este delicat si sanatos, dar si pt. ca nu fac nimic decat sa-l setez si sa plec din bucatarie...unde revin doar dupa ce aud semnalul sonor:))Cum eu nu pot manca mai nimic cand e extrem de cald, iata ce am servit in aceasta seara: cous-cous cu legume...preparat exact in 10 minute!Se curata rosiile si se taie cubulete. Se spala ciupercile si se taie grob. Se spala cous-cous-ul si se aseaza in suportul special de fiert orez al aparatului de gatit cu aburi. Se adauga legumele, se adauga putina sare si piper si se acopera cu apa. Se toarna apa in orificiul special al aparatului si se seteaza pe 10 minute. Dupa scurgerea timpului, cous-cous-ul deja a absorbit toata apa si s-a umflat frumos. Se rastoarna salata calda obtinuta intr-un bol, se adauga uleiul de masline si se potriveste de sare si piper. Se serveste atat calda, cat si rece, decorata cu un fir de busuioc.

Pofta buna!