Nu stiam ce sa fac sa pun sau nu aceasta reteta,apartine (by Laura)dar fiindca ea la facut in vas Zepter, mie mi-a iesit mai altfel,eu am folosit o tava detasabila mai mare,dar nu se compara cu ce i-a iesit Laurei,tare mult mi-as dori si eu un asa vas,dar nu se stie niciodata :D,gustul e tare bun,merci Laura :)Se pun stafidele la inmuiat in zeama de lamaie,apoi se amesteca cu branza.

Untul la temperatura camerei,se amesteca pana devine omogen.

Galbenusurile se separa de albusuri si se adauga la unt impreuna cu branza.

Separat se amesteca faina cu grisul si praful de copt apoi se adauga compozitia de branza.

La final se bat albusurile spuma cu zaharul pana se topeste si se incorporeaza in restul preparatului.

Se aseaza hartia de copt intr-o forma de copt rotunda, unsa cu unt,se toarna compozitia si se da la cuptor pentru copt.

Dupa coacere si racire se pudreaza cu zahar farin.