Mi-a placut enorm reteta :):) dar fiind ca nu prea iubesc ai mei cocosul,am adaptat reteta in privinta asta, dar si in dorinta de a o simplifica, dar a-i pastra gustul extraordinar :):)Incepem cu blatul. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul si se amesteca pana se formeaza o bezea lucioasa. Se adauga macul, iar apoi praful de copt stins in seama de lamaie. Compozitia se pune intr-o tava si se coace la 180 grade facand testul scobitorii sau pana se rumeneste deasupra. Cat se face blatul, galbenusurile se bat cu 6 linguri de zahar pana capata o nuanta albicioasa. Se adauga amidonul si se amesteca cu mixerul la viteza medie. Dupa ce adaugam laptele rece punem compozitia la foc mic si mestecam incontinuu pana compozitia se ingroasa. Dupa ce e gata, o racim si adaugam untul batut spuma cu 2 linguri de zahar. Blatul se taie atent pe orizontala in 2 fasii si se ung ambele cu crema obtinuta. Pe al doilea strat de crema aranjam atent biscuitii pe care ulterior ii stropim cu cafea. La foc mediu topim cele 50 g de unt, adaugam frisca si apoi ciocolata si mestecam pana la fierbere si omogenizare. Lasam crema la racit si cand se face de consistenta unei smantani,o turnam peste biscuiti. Lasam prajitura pe noapte la frigider si e gata :):):)e extra-buuuuuuna :):):) va recomand :):):)Pentru a topi ciocolata pentru glazura mai usor,eu am dat-o prin razatoare. Crema mea nu a fost deodata destul de tare si am tinut-o un pic la frigider, cca jumatate de ora ;)