cine iubeste merdenelele poate incerca cu increderea aceasta varianta, in forma de cosulete ;)Intai preparam amestecul de branzeturi astfel: folosind mixerul la viteza mare, batem ouale cu branza ceva fin, adaugam branza de vaca afumata, zdrobita in prealabil cu furculita. La final adaugam telemeaua data pe razatoarea mica.

Asezam formele de briose in tava.

Impartim cate o foaie de placinta in 12 patratele.

Ungem fiecare patratel cu ulei, folosind o pensula de silicon.

In fiecare forma de briosa asezam cate trei patratele/foaie de placinta.

Dupa ce am taapetat toate formele cu foi de placinta aseezam in fiecare forma cate o lingurita din amestecul de branzeturi.

Deasupra presaram cascaval ras (pentru gratin)Cuptorul trebuie sa fie preincalzit.

Dam tava la copt pentru cca 15 min la 180 grade (sunt gata cand isi schimba foile culoarea din crem in auriu).

Pofta buna!se pot servi cu bere sau suc de rosii inainte de servire le scatem din formele de briose pe servetele absorbante pentru a scapa de uleiul in exces (care se scurge de pe foi)