Reteta de preparare a papanasilorSe amesteca galbenusurile cu zaharul vanilnat si sare. Se adauga branza.

Se amesteca bine apoi se adauga grisul si coaja de la o lamaieSe bat albusurSe amesteca galbenusurile cu zaharul vanilnat si sare. Se adauga branza. Se amesteca bine apoi se adauga grisul si coaja de la o lamaie Se bat albusurile spuma si se adauga usor la compozitie. Eu am pus foarte putin ulei intr-o tigaie de teflon si am pus cu lingura gramajoare pe care le-am aplatizat usor tot cu lingura. Nu trebuiesc tinute mult timp. Se pot consuma cu diverse sosuri sau inghetata. Eu le-am pus un pic de gem de cirese amare. Le-am pudrat un pic nasul Sunt buni si reci. Si o parere personala: seamana foarte mult cu pan-cakes-urile. Se fac foarte repede. In nici 30 de min erau si mancati. Mie mi-au iesit 9 buc.

Pofta buna! Reteta Papanasi usori a fost propusa de Mica Livia pe forum retete