Azi am incercat si eu sa fac eclere...nu stiu de ce pana acum credeam ca e o reteta complicata...

La succesul care au avut printre colegii mei de munca,o s-o fac cam des :))p.s.m-am inspirat de la MotanLaOale :)Se pun la fiert apa, uleiul si sarea. Cand da in clocot, se da deoparte si se adauga faina. Se amestea bine, repede sa nu faca cocoloase pana se omogenizeaza si se mai tine pe foc mic pana se desprinde de pe fundul cratitei. Se lasa un pic la racit dupa care se adauga ouale pe rand.

In tava de cuptor se pune hartie de cuptor. Aluatul il punem intr-un pos si facem bastonase. Se lasa la foc 30 minute, 10 minute la foc mare si 20-25 la foc mai mic.

Cuptorul nu se deschide in primele 20 minute ca sa nu se lase aluatul :)Crema Se pune frisca lichida si ciocolata pe foc. Cand ciocolata s-a topit se ia de pa foc se adauga zaharul si se lasa la racit. Se pune la frigider. Dupa ce s-a racit bine o scoatem si batem cu mixerul.

Eclerul il taiem in doua si-l umplem cu crema. Asa procedam cu toate. Se introduc in frigider.

Mi-au iesit foarte bune!!!Deasupra am ornat cu ciocolata topita.