Usor de preparat...pentru blat:- se pune drojdia intr-un pahar inalt sau o craticioara impreuna cu sarea, zaharul, doua linguri de faina si aproximativ 100 ml de apa calduta,intr-un loc cald,pentru 15 minute- se cerne faina, daca e cazul, si se adauga maiaua si uleiul ;se framanta, din exterior spre interior, adaugand incet apa calduta, timp de 10 minute, pentru ca drojdia si restul ingredientelor sa se amestece bine;aluatul trebuie sa fie elastic, relativ moale, cat sa se ia de pe mana;- se pune aluatul la dospit, acoperit, la loc cald si se lasa minim 30 de minute;- se intinde cu sucitorul,apoi se aseaza in tava in care ai pus hartie pentru copt si se mai lasa la dospit 10 minute;Umplutura:- aluatul se taie dreptunghiuri de cca 3*6 cm si se ung cu ketchup- se amesteca ingredientele intr-un castron- se aseaza cate o lingura de amestec pe fiecare dreptunghi si se ruleaza- se presara cascaval ras- se aseaza intr-o tava cu hartie pentru copt si se da la cuptor ptr cca 45 minute