Daca deja avem pe aici mancare, merge si un desert :)Laptele impreuna cu zaharul si ciocolata rupta in bucati le punem la fiert impreuna si le amestecam continuu pana cand se topesc, atentie nu trebuie sa fiarba .

Le luam de pe foc si mai amestecam sa nu faca pojghita deasupra pana cand se mai racoreste putin.

Adaugam untul taiat cubulete (pentru a se topi mai repede ), amestecam pana cand nu mai avem bucati de unt intregi.

Punem in compozitia obtinuta biscuitii macinati sau zdrobiti (eu i-am zdrobit cu mana), stafidele, nucile, alunele . (va sfatuiesc sa gustati, daca va place mai dulce mai puneti putin zahar )Aceasta compozitie o punem peste prima foaie de napolitana, o intindem bine pana cand toata foaie este acoperita si peste ea asezam cealalata foaie de napolitana .

Acoperim cu o folie de plastic,apasam putin foaia dar in asa fel incat sa nu iasa compozitia din mijloc, sau punem ceva greu pe ele si dam la frigider pentru cateva ore .

Scoateti din frigider si taiati prajitura dupa dorinta .

Serviti cu incredere !!! alaturi de ceasca de cafea, ceai sau capucinoOptional puteti decora cu ciocolata topita sau cu toping de fructe .