Uite ca l-am executat si pe asta,domnul K`.

Am lecturat retete,de la toti bucatarasii care au prestat ketchup,va stiti voi care sunteti....si pana la urma am facut cum m-a taiat capul,inspirandu-ma de ici,de colo...va multumesc pentru frumoasa lectura bucatarasi vrednicuti...

Mai intai spalam rosiile,le taiem in bucati mai mici si ne pregatim sa le dam prin separatorul de rosii.

Ardeii ii spalam si curatam de nervuri si seminte si ii dam la masina de tocat impreuna cu ceapa.

Intr-un tuci mare punem sucul de rosii,ardeii si ceapa tocate si punem la fiert cu focul domol,pana incepe sa scada suficient( fiecare il lasa cat de gros sau subtire doreste).

Cand este suficient de scazut adaugam zaharul,sarea,uleiul,otetul si condimentele,mai lasam sa fiarba cca 20 min.

Punem ketchup-ul in sticlutele sterilizate din nainte,astpam cu capace si punem o patura pe ele,le lasam sa se raceasca pana a doua zi,cand le vom depozita,fiecare pe unde are loc....

Mi-au iesit 50 sticlute de 300 ml.e bun ghimbirul asta,imi place ce aroma are....