Amestecam drojdia cu zaharul pana devine lichida. O lasam la dospit, intr-un loc caldut, aproximativ 10-15 minute. Cernem faina si o amestecam cu restul ingredientelor, adaugam drojdia dospita si framantam aluatul impreuna cu uleiul si turnand cate putin din apa calduta. Cand aluatul devine nelipicios, acoperim vasul cu un servet si il lasam la loc cald, atat cat sa isi dubleze volumul. Il invelim apoi in folie alimentara si il tinem la rece cateva ore (eu l-am tinut peste noapte). Din aluatul obtinut intindem o foaie, nu foarte groasa, ungem tava de aragaz cu putin ulei, asezam blatul si il ungem cu pasta de rosii si oregano.

Adaugam o jumatate din cantitatea de cascaval (trecut prin razatoare sau taiat in cuburi mici) si asezam apoi restul ingredientelor astfel: pieptul si copanelele de pui, dezosate, taiate in fasii subtiri, kaiserul/sunca si cabanaosul feliate, ciupercile si ardeiul iute. Deasupra presaram cascavalul ramas si adaugam ardeiul capia taiat rondele. Introducem tava la cuptor atat cat este necesar. O servim calda cu Ketchup Univer.